Torbalı'da taciz iddiası

Torbalı'nın Karakuyu Mahallesi'nde meydana gelen taciz olayı ile ilgili konuşan mağdur kadın, şüpheli M.K.'nin mahkeme tarafından serbest bırakılmasına tepki göstererek, "Adalet maalesef yerini bulmadı" dedi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Ağustos 2013 11:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Torbalı'da taciz iddiası

Zanlıdan dayak yediğini, kendisine tecavüze yeltendiğini öne süren ve aldığı doktor raporuyla da vücudundaki morluklarla ispatladığını söyleyen D.A., karara itiraz etti. Olay, geçtiğimiz hafta meydana gelmiş ve taciz iddiasıyla gözaltına alınan şahıs M.K., Torbalı Adliyesi'nde çıkarıldığı hakim tarafından şartlı ve adli uzaklaştırma alarak serbest bırakılmıştı. Olayla ilgili mağdur olan ve psikolojik tedavi görmeye başlayan D.A., ilk defa konuştu.

"DAHA ÖNCE DE EVİMİZE GELİP GİTTİĞİ İÇİN ŞÜPHELENMEYEREK ARACINA BİNDİM"

Başından geçen olayı hatırladıkça ağladığını söyleyen D.A., "Geçtiğimiz hafta Perşembe günü Torbalı'dan Karakuyu'ya gidebilmek için eniştemden beni almasını rica ettim. İşi olduğunu ve gelemeyeceğini, M.K.'yi göndereceğini söyledi. Ben de M.K. evimize daha önce de gelip gittiği ve aklıma kötü bir şey gelmediği için kabul ettim. Alpkent Mahallesi'nde M.K.'nin arabasına bindim ve Karakuyu'ya doğru yola çıktık" dedi.

"DİRENİNCE DÖVMEYE BAŞLADI"

Karakuyu'ya doğru giderken, şahsın yol üzerindeki Çamlıca yoluna aniden saptığını dile getiren D.A., "İleride aracı sağa çekti. Hava karanlıktı ve ben korkmaya başladım. 'Eşimden boşanacağımı bildiğini ve onunla birlikte olursam bana ayrı ev açacağını' söyledi. O sırada telefonum çaldı. Ben de çantamdan çıkardığım anda elimden aldı. Öpmeye sarılmaya başladı, ben direndim. Arabadan indim, o da indi. Ben kaçmaya başladığım sırada kolumdan tuttu ve arabaya çarptı beni. Ellerimden tuttu ve yine öpmeye başladı. Direnince tokat attı ve boğazımı sıktı" diye konuştu.

O sırada M.K.'nin çalan telefonunun hayatını kurtardığını söyleyen D.A., "Telefonu çalınca dayak atmayı kesti. Arayanın eşi olduğunu fark ettim. 'Tamam hemen geliyorum' dedi ve arabaya binip gitti. Telefonumu da yanında götürdü" şeklinde konuştu. Olay sonrası dağ başında tek başına karanlıkta kaldığını ve saatlerce bekledikten sonra yoldan geçen bir traktör sayesinde Karakuyu'ya gelebildiğini dile getiren D.A., jandarmaya giderek şikayetçi olduğunu söyledi.

"NASIL SERBEST BIRAKILIR, HİÇ VİCDAN YOK MU?"

Jandarma tarafından gözaltına alınan şahsın, mahkeme tarafından serbest bırakılmasına anlam veremediğini kaydeden D.A., "Tutuklanması gerekiyordu. Adam ırzıma geçmeye çalıştı. Nasıl olur da serbest bırakılır anlamıyorum. Olaydan sonra, gece yatağa yattığımda uyuyamıyorum. Psikolojik tedavi almaya başladım. Adaletin yerini bulmasını bekliyordum. Ancak o adam hala dışarıda ve elini kolunu sallayarak gezebiliyor" şeklinde konuştu. -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber