30 yaşındaki öğretmen, kanserden öldü!

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Şubat 2006 18:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çorum'da, bir süredir tedavi gördüğü kanser hastalığı sebebi ile hayâtını kaybeden genç yaştaki edebiyat öğretmeni, sevenleri tarafından gözyaşları arasında toprağa verildi.

Edinilen bilgiye göre, gazeteci Burçin Selçuk Dokgöz'ün ağabeyi olan edebiyat öğretmeni Barış Dokgöz (30), dün Buhara Evler Mahallesi'ndeki evinde ânîden rahatsızlandı. Hastaneye kaldırılmak istenen Dokgöz, evde hayatını kaybetti.

Genç öğretmenin cenazesi doğum yeri olan Çorum'un Ortaköy İlçesi'nde akşam namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi. Dokgöz'ün cenaze törenine katılan ailesi, yakınları ve akrabâsı genç öğretmeni gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurladı.

İlk ve ortaöğrenimi Ortaköy'de tamamlayan Barış Dokgöz, 2001 yılında Pamukkale Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi'nden mezun oldu. Dokgöz, 2004 yılının Kasım ayında İstanbul Avcılar'da Süleyman Nazif Lisesi'nde öğretmenliğinin 2. yılında rahatsızlanması üzerine mesleğine ara verdi. Yaklaşık bir yıl önce kanser teşhisi konulan Barış Dokgöz, İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi, Samsun ve Ankara'daki çeşitli hastanelerde tedavi görmüştü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber