Polisler kan verdi

Bayburt İl Emniyet Müdürlüğü personeli, Doğu Anadolu Bölgesel Kan Merkezi’nin şehir merkezindeki Dörtyol kavşağında açtığı stantta kan verdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Ağustos 2013 11:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Polisler kan verdi

Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görevli polisler, 3 gün boyunca sürecek Doğu Anadolu Bölgesel Kan Merkezi'nin standında kan bağışında bulundu.

Kan bağışına resmi ve sivil polisler yoğun ilgi gösterdi. Standa müracaat eden bağışçı polisler, önce 'Kan Bağışlama Talep Formu' doldurdu. Daha sonra sıraya giren memurlar, tek tek kan bağışında bulundu. Bu sırada ilk defa kan bağışında bulundukları öğrenilen bazı memurların heyecanlandıkları görüldü. Kan veren personele daha sonra çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Kampanya hakkında bilgi veren Doğu Anadolu Bölgesel Kan Merkezi donör kazanım uzmanı Yuşa Karataşlıoğlu, "Kan çok önemli. Kan hayat demektir. Ramazan dolayısıyla boşalan kan depolarımızı doldurmak ve halkın ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 3 gün boyunca Bayburt'tayız. Bayburt'taki vatandaşlarımızı bekliyoruz." Dedi.

Kan vermek için açılan stanttaki kan bağışına İl Emniyet Müdür Yardımcısı Burhanettin Ercanlı, KOM Şube Müdürü Ali Doğanay da katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber