'Bilgisayarlı sosyal güvenlik merkezleri' geliyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 19 Şubat 2006 17:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sosyal güvenlik kurumlarını bir çatı altında toplayacaklarını belirten Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Başesgioğlu, bilgisayarlı sosyal güvenlik merkezleri oluşturacaklarını ifade etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Murat Başesgioğlu, genel sağlık sigortasının bütün vatandaşları kapsayacağını söyledi.

Başesgioğlu, AK Parti'nin Adana Ceyhan İlçe Teşkilatı Kongresi'nde, Genel Sağlık Sigortası hazırladıklarını belirterek, "Hazırladığımız Genel Sağlık Sigortası, bütün vatandaşları kapsayacak. Çocuklar doğumundan 18 yaşına kadar Genel Sağlık Sigortalı olacak" dedi.

Sosyal güvenlik kurumlarını bir çatı altında toplayacaklarını belirten Başesgioğlu, bilgisayarlı sosyal güvenlik merkezleri oluşturacaklarını ifade etti.

Daha önce sadece anlaşmalı 300 eczaneden ilaç alan SSK'lıların bir süreden beri istedikleri eczanelerden ilaç alabildiklerini hatırlatan Bakan Başesgioğlu, "SSKlılar artık Türkiye genelinde anlaşma yaptığımız 20 bin eczaneden ilaçlarını rahatlıkla alabiliyorlar. SSK, Emekli Sandığı ve Bağ-Kur ayrımı da yapılmıyor" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber