Bir kişiyi yaraladıktan sonra intihar etmeye kalkıştı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde bir kişiyi bıçakla yaralayan şahıs, elindeki bıçağı boynuna dayayarak kendisini öldürmek istedi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Ağustos 2013 11:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bir kişiyi yaraladıktan sonra intihar etmeye kalkıştı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde bir kişiyi bıçakla yaralayan şahıs, elindeki bıçağı boynuna dayayarak kendisini öldürmek istedi. Boynuna dayadığı bıçakla uzun süre polisle pazarlık yapan zanlının sık sık, "Ben sizin tanrınızım" demesi dikkat çekti.

Ayvalık'ta ailevi ve psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Erson L. (50), önceki akşam ilçe merkezindeki Cumhuriyet Meydanı'nda N.Ö. (43) adlı bir vatandaşla tartıştı. Tartışma büyüyünce Erson L. elindeki bıçakla N.Ö'yü kol ve bacağından yaraladı. Olay sonrası polislerin uyarı atışı yapmasına rağmen Tostçular Çarşısı'na koşan Erson L., burada bulunan bir büfeye girdi. Elindeki bıçağı boynuna dayayan zanlı, çevresindekilere bağırmaya başladı. İlçedeki birçok yoksulun yardımına koştuğu bilinen Erson L.'yi, polis ekipleri saatlerce ikna etmeye çalıştı. Bu arada zanlının, "Ben sizin tanrınızım. Tanrınız emrediyor. Birazdan burada olacaklar. Hepinize ibret olacak. Haydi, daha başlamadı mı? Ben tanrıyım" şeklindeki sözleri ise etrafındakiler tarafında şaşkınlıkla karşılandı. Ailevi ve psikolojik sorunlarının bulunduğu iddia edilen Erson L., intihardan vazgeçmek için olay yerine bir savcının gelmesini istedi. Daha sonra polisten kaçmak isteyen Erson L., Tostçular Çarşısı'nın arka sokağında yaraladığı N.Ö.'nün yakınlarıyla karşılaştı. Erson L. ile N.Ö.'nün yakınları arasında yaşanan arbede polisin müdahalesi ile sona erdi. Erson L. ve N.Ö'nün yakınları gözaltına alınırken, olaylarla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber