Belediyenin adliye yeri olarak gösterdiği alanda büyük yarıklar oluştu

Aydın Belediyesi'nin yolsuzluk ve peşkeş çekme ile suçlandığı Kemer Mahallesi'ndeki adliye yeri olarak gösterilen alanda büyük yarıklar oluştu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Ağustos 2013 13:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Belediyenin adliye yeri olarak gösterdiği alanda büyük yarıklar oluştu

Aydın Belediyesi'nin yolsuzluk ve peşkeş çekme ile suçlandığı Kemer Mahallesi'ndeki adliye yeri olarak gösterilen alanda büyük yarıklar oluştu. Oluşan derin yarıklarla ilgili herhangi bir açıklama yapılmazken, daha önce tarım yapılan alanda bundan sonra ne yapılacağı merak konusu oldu.

Bölgedeki zeytin ağaçlarını yok etmekle de suçlanan Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun 2012 yılının Kasım ayında kamuoyuna tanıttığı alanda oluşan derin yarıklar görenleri şaşırttı.

"BELEDİYEYE 4 AYDA 994 BİN TL ZARAR ETTİRMİŞTİ"

Bir çok tartışmalara neden olan arazi ile ilgili AK Parti Merkez İlçe Başkanı Gökhan Ökten, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu, birilerine rant oluşturmada kullanıldığını iddia edilmişti. 4 ayda Aydın Belediyesi'ni yaklaşık 944 bin TL zarar ettiren arazinin yarısı 150 bin TL'ye satın alınırken, diğer yarsı da Aydın Belediyesi'nce araziyi satın alan kişiden 4 ay sonra yaklaşık 10 kat fazla bir fiyatla 1 milyon 144 bin lira değerle alınmıştı. -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber