Bıçakladığı eşinin yakınları döverek hastanelik etti

İzmit'te dün gece çıkan tartışmada 26 yaşındaki eşi Elveda Y.'yi baldırından bıçaklayan 28 yaşındaki Ceyhun Y., kadının iki ağabeyi ve dayısı tarafından hastanelik edilinceye kadar dövüldü.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 24 Ağustos 2013 13:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bıçakladığı eşinin yakınları döverek hastanelik etti

İzmit'te dün gece çıkan tartışmada 26 yaşındaki eşi Elveda Y.'yi baldırından bıçaklayan 28 yaşındaki Ceyhun Y., kadının iki ağabeyi ve dayısı tarafından hastanelik edilinceye kadar dövüldü. Karı koca ayrı hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı.

Olay, İzmit'in Gültepe Mahallesi'nde dün gece meydana geldi. Ceyhun Y., henüz bilinmeyen bir nedenle eşi Elveda Y. ile evlerinde tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Ceyhun Y. mutfaktan aldığı bıçağı eşinin sol bacağına sapladı. Baldırından yaralanan kadının feryadını duyan yan binadaki ağabeyleri Yaşar Y., Ramazan Y. ve dayısı Semih K. eve geldi. Kadının akrabaları, kaçmaya çalışan Ceyhun Y.'yi yakalayıp dövdü.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polisler, Ceyhun Y.'yi öfkeli akrabaların elinden alarak Kocaeli Devlet Hastanesi'ne götürdü. Elveda Y. ise ambulansla Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralı kadın daha sonra Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Polis tarafından gözaltına alınan Yaşar Y., Ramazan Y. ve Semih K.'nın sorgusu sürüyor

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber