Lise öğrencisi, 2 ilköğretim okulu öğrencisini bıçakladı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 20 Şubat 2006 14:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

MERSİN'de lise öğrencisi 16 yaşındaki S.B., daha önce birbirlerine ?ters' bakma gerekçesiyle kavga ettiği ilköğretim okulu öğrencileri 14 yaşındaki İbrahim Özdemir ile 15 yaşındaki Mesut Yavi'yi bıçakla yaraladı.

Olay, Mahmudiye Mahallesi'ndeki Endüstri Meslek Lisesi önünde meydana geldi. Derse girmeden aynı sokaktaki bir internet kafeye gelen Necatibey İlköğretim Okulu öğrencileri İbrahim Özdemir ile Mesut Yavi, burada karşılaştıkları Gazi Lisesi 1'inci sınıf öğrencisi S.B. ile karşılaştı. Bir hafta önce birbirlerine ?ters' baktıkları için kavga eden öğrenciler aynı gerekçeyle yine tartışmaya başladı. İnternet kafeden çıkan öğrenciler arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. S.B. üzerinde taşıdığı bıçakla 2 öğrenciyi karın bölgelerinden bıçakladı. Kanlar içinde kalan öğrenciler olay yerine çağrılan ambulansla götürüldüğü Mersin Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

Olaydan sonra yakalanan S.B., ifadesinde, ?İki öğrenci bir hafta önce kendilerine ?ters' baktığım iddiasıyla benimle tartıştı. Arkadaşlar barıştırdı, aynı nedenle yine bana laf attılar. Kavga ederken bıçakladım. Pişmanım'' dedi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber