Öğretmenleri ile her yıl bir araya geliyorlar

Antalya'nın Gazipaşa ilçesi Karalar Hüseyinli İlkokulu’ndan 2002 yılında mezun olan 46 öğrenci 6 yıldır örnek bir davranış sergiliyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Ağustos 2013 10:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Öğretmenleri ile her yıl bir araya geliyorlar

Her yıl buluşan 46 öğrenci ilkokul öğretmenleri Yüksel Salman ile bir araya gelip piknik yapıyor. Bu yıl Kahyalar Belediyesi'ne ait Hal Limanı Tesisleri'nde bir araya gelen öğrenciler ve öğretmenleri unutulmaz bir gün daha yaşadı. İçlerinde mühendis, öğretmen, asker, esnaf ve ev hanımı olan öğrencileriyle bir araya gelen öğretmen Yüksel Salman çok mutlu olduğunu belirtti.

Salman, “Mükemmel bir duygu bu. Öğrencilerimle buluştukça yaptığım mesleğin ne kadar kutsal ve harika bir meslek olduğunu anımsıyorum. Tüm öğrencilerimi çok seviyorum. Hepsi pırıl pırıl, vatanına, milletine faydalı birer birey. Hepsiyle gurur duyuyorum” dedi.

Öğrencilerden Mürüvet Guzyaka, öğretmelerinin babalarından farklı olmadığını belirterek, “Bugünü iple çekiyoruz. Sadece bugünde değil, diğer zamanlarda da görüşüyoruz. Bu geleneğimizi bir ömür boyu sürdürmeyi düşünüyoruz” diye konuştu.

Salman'ın öğrencilerinden Gıda Mühendisi Meral Sarıtaş ise çok mutlu olduğunu belirterek, “Her yıl bu geleneğimize devam etmek istiyoruz. Eğitim camiasına Yüksel Hoca gibi bir kişinin daha gelebileceğini düşünmüyorum. Kendisini çok seviyoruz. Üzerimizde büyük emeği var. Onu böyle sağlıklı sıhhatli görmek bizi mutlu ediyor. Allah kendisine uzun ömürler versin” şeklinde konuştu.

Bir diğer öğrenci Uğur Keş de, “Hocamı çok seviyorum. Allah onu başımızdan eksik etmesin” dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber