Manavgat Irmağı'nda yüzen genç boğuldu

ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde serinlemek için ırmağa giren 3 gençten 17 yaşındaki Gökhan Kara, akıntıya kapılarak yaşamını yitirdi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 26 Ağustos 2013 10:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Manavgat Irmağı'nda yüzen genç boğuldu

Ulukapı Köyü'nde oturan Gökhan Kara, kardeşi Yasin Kara ve amcasının oğlu Halis Kara, dün balık avlamak için Priz mevkiinde Manavgat Irmağı'na olta attı. Serinlemek isteyen 3 genç, ırmağa girerek yüzmeye başladı. Kısa süre sonra Gökhan Kara akıntıya kapılarak gözden kayboldu. Yasin Kara ve Halis Kara korkarak sudan çıkarken, olayın meydana geldiği yerin hemen karşısındaki restoranda oturanlar olup biteni çaresizlik içerisinde izledi.

Olayın duyulması üzerine Kara'nın ailesi, yakınları ve köy sakinleri Priz mevkiine akın etti. Yakınlarının Ferhatları yükselirken, haber verilmesi üzerine gelen jandarma ve kurtarma ekipleri ırmakta Gökhan Kara'yı bulmak için çalışma başlattı. Yüzeyde yapılan çalışmalardan sonuç alınamayınca Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı dalgıçlardan yardım istendi. Dalgıçlar, olay yerinin yaklaşık 30 metre ilerisinde Gökhan Kara'nın cansız bedenine ulaştı. Kara'nın cenazesi incelemelerin ardından Manavgat Devlet Hastanesi Morgu'na gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber