Alacak tartışmasında kan döküldü

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, borç- alacak yüzünden çıkan kavgada, aynı restoranda garson olarak çalışan akrabası 29 yaşındaki Uğur Ö. tarafından tabancayla vurulan aşçı 42 yaşındaki Yusuf Düz, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 26 Ağustos 2013 18:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Alacak tartışmasında kan döküldü

Yalıkavak Beldesi, Gerişaltı mevkiinde bir restoranda üç yıldır garson olarak çalışan Uğur Ö. ile aynı işyerinde aşçılık yapan akrabası Yusuf Düz, dün saat 02.00 sıralarında borç-alacak yüzünden tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Evli, iki çocuk babası Düz, iddiaya göre, mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile Uğur Ö.'nün üzerine yürüdü. Bunun üzerine Uğur Ö., belinden çıkardığı ruhsatsız tabancasıyla dört, beş el ateş ederek Düz'ü göğsünden vurdu.

Kanlar içinde kalan Düz, ambulansla kaldırıldığı Üniversal Hospital Bodrum'da doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Kuzeninin oğlu tarafından öldürülen Düz'ün cesedi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Uğur Ö. ise olaydan yarım saat sonra suç aleti tabancayla polise teslim oldu. Polisteki ifadesinde suçunu itiraf edip, “Bin lira borç almıştım. Ödeyemediğim için sürekli bana hakaret ediyordu. Bu nedenle tartıştık. Ekmek bıçağıyla üzerime yürüyünce korktum. Korkutmak için ateş ettim. Çok pişmanım” diyen Uğur Ö., adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber