Muhasebe, saymanlık ve mal müdürlüğü sınavı açıldı

Muhasebe Müdürü, Saymanlık Müdürü ve Malmüdürlüğü Sınav Başvurusuna ilişkin Duyuru

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 26 Ağustos 2013 19:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Muhasebe, saymanlık ve mal müdürlüğü sınavı açıldı

Muhasebe Müdürü, Saymanlık Müdürü ve Malmüdürlüğü Sınav Başvurusuna ilişkin Duyuru

Bakanlık Makamının 05/08/2013 tarihli onayı ile uygun görülen, Bakanlığımız taşra teşkilatında boş bulunan 100 adet Muhasebe Müdürü, Saymanlık Müdürü ve Malmüdürlüğü kadrosuna atama yapılmak üzere Bakanlığımız Personeli Görevde Yükselme, Unvan Değişikliği ve Atama Yönetmeliği hükümleri gereğince Genel Müdürlüğümüzce 30/09/2013 tarihinde Muhasebe Müdürü, Saymanlık Müdürü ve Malmüdürlüğü Sınavının yapılmasına ait duyuru Bakanlığımıza ait www.muhasebat.gov.tr internet adresinde 05/08/2013 tarihinde yayınlanmıştır.

Buna göre; başvurular 26/08/2013-04/09/2013 tarihleri arasında Genel Müdürlüğümüze ait www.muhasebat.gov.tr internet adresinde yer alan “Muhasebe Müdürü, Saymanlık Müdürü ve Malmüdürlüğü Sınavı Başvuru Formu” kullanılmak suretiyle elektronik ortamda sistemden gerçekleştirilecektir.

Adaylar tarafından elektronik ortamda fotoğraf da eklenmek suretiyle tamamlanan başvuru işlemine ilişkin sistemden alınacak çıktılar imzalandıktan sonra; Bakanlık merkez teşkilatı kadrosunda bulunanlar görev yaptıkları birimin personel şubesine, taşra teşkilatı kadrosunda bulunanlar ise görev yaptıkları ilin defterdarlık personel müdürlüğüne teslim edeceklerdir.

Birimler, yapılan başvuruları en geç 10/09/2013 tarihi mesai bitimine kadar Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü Personel Atama ve Soruşturma Şubesi Dikmen Caddesi Dikmen/ANKARA adresine posta ile göndereceklerdir. Postadaki gecikmeden dolayı Genel Müdürlüğümüze ulaşmayan başvurular işleme konulmayacaktır. (Ayrıntılı bilgi ve sorular için, [email protected] e-posta adresi kullanılacaktır.)

Sınava katılacak adayların, Bakanlığımız Personeli Görevde Yükselme, Unvan Değişikliği ve Atama Yönetmeliğinin 6 ncı maddesinin dördüncü fıkrasının (e) bendinde belirtilen şartları son başvuru tarihi (04/09/2013) itibarıyla taşımaları gerekmektedir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber