Askeri bandonun marşları Nahice Nineyi coşturdu

Erzurum'da 'Zafer Haftası' nedeniyle Türk Silahlı Kuvvetleri'nin tanıtıcı sergisini gezen 72 yaşındaki Nahice Güneli, askeri bandonun çaldığı marşlarla coştu.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 27 Ağustos 2013 11:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Askeri bandonun marşları Nahice Nineyi coşturdu

Merkez Yakutiye İlçesi'ndeki tarihi Yakutiye Medresesi önündeki kent meydanında bu yıl 91'incisi kutlanan Zafer Haftası nedeniyle 'TSK tanıtım standı' açıldı. 9'uncu Kolordu Komutanı Korgeneral Kamil Başoğlu, beraberinde Vali Yardımcısı Naci Aktaş, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaşla stantları gezmeye başladı. Bu sırada protokonün ardından silah ve mühimmat sergisini dolaşan Nahice Güneli, yanında bulunan akrabasıyla müzik sesinin geldiği yöre yöneldi. Askeri Bandonun kent meydanında konser verdiğini görünce müzikten etkilenen Nahice nine, doğruca bando şefinin yanına gitti. İkinci bir meastro olarak Alay Marşını çalan orkestrayı yöneten ve alkışları ile hem çalanları hem de izlemeye gelenleri coşturan Nahice Nine, müziğin sona ermesiyle birlikte alkışlandı.

Yakını olan genç kadının yanına dönen ve Nahice Güneli, 5 çocuk annesi olduğunu söyledi. Çok mutlu olan Nahice Nine, tören yerinden ayrılırken kameralara "Çok duygulandım, sevindim. Çok güzel, hoşuma gitti. Eyime getti" dedi. -

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber