Acılı dedenin dramı

Pendik’te evinin önünde oynarken kaybolan 5 yaşındaki çocuktan 10 gündür haber alınamıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Ağustos 2013 11:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Acılı dedenin dramı

Pendik'te evinin önünde oynarken kaybolan 5 yaşındaki çocuktan 10 gündür haber alınamıyor. Acılı dede sokak sokak dolaşarak torununu arıyor.

Pendik Cumhuriyet Caddesi üzerindeki evinin önünde oynayan 5 yaşındaki Aşkın Nurbel'den 10 gündür haber alınamıyor. Elinde torununun fotoğrafını alan dede Ali Nurbel, sokak sokak dolaşarak küçük Aşkın'ı arıyor.

Annesi ve babası ayrı olan Aşkın Nurbel, 4 kardeşi ile dedesinin yanında kalıyordu. Babaları cezaevinde bulunan 5 torununa seyyar satıcılık yaparak bakan dede, torununun bulunması yetkililerden yardım istiyor.

Torununun 10 gün önce oynamak için kapılarının önüne çıktıktan sonra kaybolduğunu belirten dede Ali Nurbel, “Torunlarıma dört yıldır ben bakıyorum. Çocukların babası cezaevinde. Babasının haberi yok kaybolduğundan” dedi.

Torunları için yaşadığını ifade eden acılı dede Nurbel, gözyaşları içerisinde, “Torunumun bir fotoğrafını çoğalttım. Sokak sokak dolaşarak torunumu arıyorum. Kardeşleri yanımda. Ben sadece torunumu istiyorum. Çektiğim vicdan azabından intihar etmeyi düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber