Kredi borcuna bir polis kurban daha

Haber Giriş : 22 Şubat 2006 06:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Polis memuru Bayram Kafalı'nın kredi kartı borcu yüzünden intihar etmesinin ardından, İstanbul'da da bir polis memuru borç yüzünden hayatına son verdi. Sultanbeyli'de aldığı otomobil kredisinin 454 YTL'lik aylık taksitini ödeyemeyen 37 yaşındaki iki çocuk babası Kemal Cengiz, girdiği bunalım sonucu önceki akşam tabancası ile kafasına ateş ederek intihar etti.

EŞİNİ ŞÜPHELENDİRDİ

Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 13 yıllık polis memuru Kemal Cengiz, iş çıkışı evine gitti. Cengiz, eşi Yekazat Güzel Cengiz'e ?Yarın ne olacağımız belli değil'' diyerek abdest aldı. Eşinin kendine zarar vereceğinden şüphelenen Yekazat Cengiz, evdeki tabancayı alarak komşularına gitti.

Bir süre sonra, karısının çağırmasıyla komşusuna çıkan Kemal Cengiz, yanına çocukları Sedef (4) ve Gamze'yi (3) de alarak evlerine döndü. Eşinden silahını geri alan Cengiz yatak odasında tabancasını başına dayayarak intihar etti. Eşi yatak odasına girdiğinde Cengiz'i kanlar içinde buldu. Patlayan silahı duyarak eve gelen komşuları, polis memurunu bir otomobile bindirerek hastaneye götürdü. Ancak, Cengiz'in olay yerinde hayatını kaybettiği anlaşıldı.

454 YTL AĞIR GELDİ

Olayla ilgili yapılan soruşturmada Cengiz'in 11 ay önce Şahin marka otomobilini sattıktan sonra, banka kredisi ile Hyundai Getz marka otomobil aldığı belirlendi. Bin 159 YTL maaş alan ve 200 YTL de ev kirası ödeyen polis memurunun, bu maaşla 454 YTL'lik banka kredisi borcu ve ailesinin gelirini karşılamakta güçlük çektiği için bunalıma girdiği, bu yüzden hayatına son verdiği anlaşıldı.

akşam

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber