Kaptı ama kaçamadı

Adana'da 6 dakika arayla iki kadının boynundaki kolyeyi alan kapkaççı, olay yerinden kaçarken polis tarafından yakalanırken, iki olay da saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Ağustos 2013 09:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kaptı ama kaçamadı

Edinilen bilgiye göre olay, 27 Ağustos günü merkez Seyhan ilçesine bağlı Kocavezir Mahallesi Obalar Caddesi üzerinde meydana geldi. Zanlı, önce Kocavezir Mahallesi'nde ara sokaklarda giderken Nazlı G. isimli kadını görerek yolunu değiştirip kadının geldiği istikamete doğru yöneldi. Zanlı, kadınla karşı karşıya geldiği anda boynundaki kolyeyi alıp kaçmaya başladı. Bu arada kadın yere düşerken, önce ne olduğunu anlayamayan Nazlı G., daha sonra zanlının peşinden koşmaya başladı. Ardından polisi arayarak kapkaça maruz kaldığını bildirdi. Bunun üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Aradan sadece 6 dakika geçtikten sonra bu kez Adana'nın en işlek caddelerinden biri olan Obalar Caddesi üzerinde Burçin Ü. kaldırımdan evine doğru giderken, arkasından onu takip eden zanlı kadınla göz göze geldikten sonra boynundaki kolyesini almak istedi. Ancak zincir kalırken, zanlı kolyenin ucundaki Allah yazısını alıp kaçtı. Kadın panikleyerek neye uğradığını şaşırırken, etraftakiler hemen kadına su getirdi. Bir süre su içen kadın, bir türlü kendine gelemedi.

Öte yandan, bu iki olay da güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Bu arada çevredeki vatandaşlar bu olayı da polise bildirdi. Olay yerine gelen polisler bir taraftan güvenlik kamerasını inceleyip diğer taraftan çevrede araştırmaya başladı. Çok geçmeden zanlı, polis tarafından yakalandı. Emniyete götürülen zanlının, Ferhat Ç. isimli şahıs olduğu ortaya çıktı. Şahıs sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edilirken, kapkaçı borcu olduğu için yaptığını ileri sürüp pişman olduğunu söyledi. Ancak zanlı, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber