Dolandırıcılar sınır tanımıyor

KEMER Kaymakamı Bayramali Köse ile eski Kaymakam Murat Bulacak'ın isimlerini kullanarak, kimsesiz ve bakıma muhtaç kişiler adına vatandaşlardan para istendiği ortaya çıktı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 30 Ağustos 2013 10:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KEMER Kaymakamı Bayramali Köse ile eski Kaymakam Murat Bulacak'ın isimlerini kullanarak, kimsesiz ve bakıma muhtaç kişiler adına vatandaşlardan para istendiği ortaya çıktı. Kemer Kaymakamlığı, bu tür kişilere itibar edilmemesi konusunda uyardı.

Telefonla aradıkları kişilere kendilerini polis, asker, hakim veya savcı olarak tanıtıp, kontör ya da para isteyen kişilerin ardından, şimdi de kaymakamlık makamını kullanarak para istendiği ortaya çıktı. Kemer'de bazı vatandaşları telefonla arayan kişi ya da kişiler, Kaymakam Bayramali Köse ile eski Kaymakam Bulacak'ın ismini kullanarak, kimsesiz ve bakıma muhtaç kişiler adına ya da başka bir amaç altında para istedi.

Konuyla ilgili olarak harekete geçen ve vatandaşları uyaran Kemer Kaymakamlığı, resmi internet sitesinden, 'Söz konusu kişilere itibar etmeyin. Böyle bir talep halinde vakit kaybetmeksizin, polis ve jandarma ekiplerine durum hakkında bilgi verin' şeklinde açıklama yaptı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber