15 kilo esrarı kavunların arasına gizlemişler

ADANA'da polisin şüphe üzerine durdurduğu otomobilin bagajında, kavunların arasına gizlenmiş 15 kilo esrar ele geçirildi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 01 Eylül 2013 11:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
15 kilo esrarı kavunların arasına gizlemişler

Polis köpeklerin koku almasını önlemek için uyuşturucuyu kavunların arasına gizlediklerini itiraf eden 29 yaşındaki Muhammet Tekin ile aynı yaştaki Fırat Şenses, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Adana Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ekipler Amirliği'nde görevli polisler, D-400 karayolu üzerinde devriye gezerken, içinde 2 kişinin bulunduğu 35 LC 481 plakalı otomobili şüphe üzerine durdurdu. Otomobilden dikkat çekecek derecede kavun kokusu alan polisler, kontrol etmek için bagajı açtıklarında çok sayıda kavunla karşılaştı. Sürücü Muhammet Tekin ile yanındaki Fırat Şenses, Adana'daki yakınlarını ziyarete geldiklerini, İzmir'e dönerken de kavun götürdüklerini söyledi. Kavunla dolu olan bagajı araştıran polisler, meyvelerin altına gizlenmiş poşetler içinde 15 kilo esrar ele geçirdi.

Gözaltına alınan 2 şüpheli, sorgu için Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'nin Narkotik Büro Amirliği'ne teslim edildi. Sorgulanan Tekin ile Şenses, uyuşturucuyu doğu illerinden aldıklarını ve satmak için İzmir'e götürdüklerini itiraf etti. Esrarı, uygulama sırasında eğtimli polis köpeklerinin koku almasını önlemek için kavunların arasına gizlediklerini itiraf eden şüpheiler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber