Konyaaltı Belediyesi'nden öğrencilere destek

Konyaaltı Belediyesi, üniversiteye kayıt yaptırmak için şehir dışından gelen öğrencilere ulaşım ve rehberlik hizmeti veriyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Eylül 2013 13:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Konyaaltı Belediyesi'nden öğrencilere destek

Konyaaltı Belediyesi, üniversiteye kayıt yaptırmak için şehir dışından gelen öğrencilere ulaşım ve rehberlik hizmeti veriyor.

Akdeniz Üniversitesi 2013-2014 eğitim ve öğretim yılı kayıt işlemlerine başlarken, kayıt için Antalya'ya gelen öğrenciler, Konyaaltı Belediyesi Sosyal ve Kültürel İşler Müdürlüğü'nün Otobüs Terminali'nde kurduğu stantta belediye çalışanları tarafından karşılanıyor.

Burada üniversite yerleşkesi hakkında kısa bilgiler de alan öğrenciler, Konyaaltı Belediyesi'nin ücretsiz otobüsleri ile Akdeniz Üniversitesi kampusüne taşınarak Öğrenci Kayıt Büroları'nda işlemlerini yaptırabiliyor. Öğrenciler üniversite kayıt işlemlerini yaptırırken, veliler de Konyaaltı Belediyesi standında kendilerine sunulan çay ve su ikramıyla dinlenme fırsatı buluyor.

Konyaaltı Belediye Başkan Muhittin Böcek, üniversite eğitimi alacak olan öğrencilerin kayıt gününde yaşadıkları zorlukları en aza indirmek için belediyenin tüm imkanlarıyla yanlarında olduklarını söyledi. Öğrencilere Antalya şehir haritası hediye ettiklerini söyleyen Başkan Böcek, yeni eğitim ve öğretim yılında tüm öğrencilere başarılar diledi.

Konyaaltı Belediyesi'nin üniversite öğrencilerine yönelik ulaşım ve rehberlik hizmeti, son kayıt tarihi 6 Eylül Cuma gününe kadar devam edecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber