Kulak çeken öğretmene suç duyurusu

Haber Giriş : 24 Şubat 2006 13:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Denizli'nin Acıpayam İlçesi'ne bağlı Karahöyük Avşarı Köyü'nde oturan Ömer Uğur (44), ilköğretim okulu 1'inci sınıf öğrencisi oğlu Mehmet Uğur'un (8) kulağını çekerek morarttığını iddia ettiği öğretmeni Rahmi Şimşek hakkında Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

İddiaya göre, Karahöyük Avşarı İlköğretim Okulu öğrencilerinden Mehmet Uğur, 2 gün önce öğle yemeğinden sonra evden okula dönünce, sınıf öğretmeni Şimşek tarafından ağzını yıkaması konusunda uyarıldı. Öğretmen öğrencisini uyarırken de kulağını sert bir şekilde çekti. Okul çıkışında evine giden Mehmet Uğur, durumu babasına anlattı. Baba Ömer Uğur da oğlunu Acıpayam Devlet Hastanesi'ne götürdü.
Mehmet'in kulağını muayene eden doktor, ?Kulağında morarma meydana gelmiş, ancak sağırlık söz konusu değildir' diye rapor verdi. Raporla birlikte Acıpayam Cumhuriyet Savcılığı'na giden baba Ömer Uğur, oğlunun kulağını çekerek morarttığını iddia ettiği öğretmen Şimşek hakkında suç duyurusunda bulundu.

Öğretmen Şimşek'in öğrencilere sık sık dayak attığı yolunda daha önce de yakınmalar duyduklarını ileri süren baba Ömer Uğur, ?10 gün önce de Halil Keskin isimli öğrencinin kulağını şiddetli bir şekilde çekmiş. Diğer velilerin de şikayetçi olduğu öğretmenden davacıyım. Öğretmenin köyümüzden alınmasını istiyoruz? dedi.

Mehmet Uğur'un annesi Sevgül Uğur da oğlunun çok üzüldüğünü, öğretmen korkusundan okula gitmek istemediğini söyledi.

Hürriyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber