Batman'da gönüllü okul boyama kampanyası

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışan 9 personel, merkeze bağlı iki derslikli Doluca Esentepe köy okulunu kendi imkanları ile gönüllü olarak boyadı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Eylül 2013 09:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Batman'da gönüllü okul boyama kampanyası

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Eyüphan Erdoğan ve 9 gönüllü çalışanı kendi imkAnlarıyla almış oldukları boya ve diğer malzemelerle Doluca Esentepe Köy İlkokulu ve bağlı anaokuluna giderek burada ekip halinde okulların iç, dış cephesi, okul sıralarını boyadı. Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Eyüphan Erdoğan, "Biz bir sosyal sorumluluk projesi dahilinde bu köy okulunu boyamak ve ihtiyaçlarını gidermek istedik. 9 çalışan gönüllü elemanlarla bütün okulun boya malzemelerini kendi imkanlarımızla alarak bu okulda okuyan çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim görmelerini istedik" dedi.

Öğrenciler ise "Gönüllüler bizim köye gelerek okuduğumuz okulun okul sıralarını, masalarını ve birçok yerleri boyatarak bizim daha iyi şekilde okumamız için destek verdiler. Onlara çok teşekkür ederiz" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber