Silifke Ticaret ve Sanayi Odasından 1000 öğrenciye kırtasiye yardımı

Silifke Ticaret ve Sanayi Odası geleneksel olarak yaptığı Eğitim yardımlarına bu yıl bin öğrenciye kırtasiye yardımı yaparak devam etti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Eylül 2013 11:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Silifke Ticaret ve Sanayi Odasından 1000 öğrenciye kırtasiye yardımı

Silifke Ticaret ve Sanayi Odası geleneksel olarak yaptığı Eğitim yardımlarına bu yıl bin öğrenciye kırtasiye yardımı yaparak devam etti.

İlçe genelinde 50 İlk ve Ortaokul'da okuyan yardıma muhtaç bin öğrenci için kırtasiye alışveriş çeki hazırlayan Ticaret ve Sanayi Odası, hazırlanan çekleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Çiftçi ve okul müdürlerine teslim etti.

Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda düzenlenen törenle alışveriş çeklerini teslim eden Oda Başkanı Nurettin Kaynar, “Odamız yönetim kurulunun kararıyla her yıl geleneksel olarak yaptığımız yardımlara bu yıl bir yenisini ekledik. Silifke merkez ve köy okullarımız olmak üzere 50 okula 1000 öğrencilik kırtasiye yardım çeki verdik. İster öğrenciler isterse okul müdürlerimiz belirlemiş olduğumuz Odamıza kayıtlı 5 kırtasiyeden bu alışverişlerini yapabilirler. Biz Silifke Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu yardımların en doğru kişilere okul müdürlerimizce ulaşacağına inanıyoruz. 2013-2014 Eğitim Öğretim yılı tüm öğrenci, öğretmen ve Milli Eğitim camiasına hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Yapılan kırtasiye yardımlarını en doğru şekilde öğrencilere ulaştıracaklarını ifade eden Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Çiftçi, “Ticaret ve Sanayi Odası'na bu anlamlı yardımdan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Okulların açıldığı ilk gün ihtiyaç sahibi öğrenciler belirlenip bu yardımların ulaştırılmasını sağlayacağız. İnşallah bu yardımlar daha da ilerleyerek okul yapımına kadar gider. Silifke'nin yeni bir Fen lisesine ihtiyacı var. İnşallah bu fen lisesini ileri ki zamanlarda Ticaret ve Sanayi Odası yapar” dedi.

Ticaret ve Sanayi Odalarının Türkiye genelinde okullar yaptırdığını ifade eden Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ali Doğan yaptığı konuşmada, “Türkiye genelinde illerin tamamında oda olarak okul yaptırıyoruz. Henüz ilçeler bazında böyle bir çalışma başlatılmadı. Ama biz genel başkanımızdan sözünü aldık. İlçelerde böyle bir çalışma yapılırsa bu ilk olarak Silifke'den başlayacak” dedi.

2013-2014 Eğitim öğretim yılının hayırlı uğurlu olmasını dileyen Doğan, “sağlıklı, başarılı bir yıl diliyorum. Silifke bu güne kadar eğitim alanında hep başarılara imza atmıştır, bundan sonra da atmaya devam edecektir” dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber