İlk mezunlar sertifikalarını aldı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ile Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu (KGK) arasında imzalanan işbirliği protokolü çerçevesince hayata geçirilen, ‘Bağımsız Denetçi Eğitim Programı'nın ilk mezunları sertifikalarını aldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Eylül 2013 09:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İlk mezunlar sertifikalarını aldı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ile Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu (KGK) arasında imzalanan işbirliği protokolü çerçevesince hayata geçirilen, 'Bağımsız Denetçi Eğitim Programı'nın ilk mezunları sertifikalarını aldı.

Sertifika törenine MSKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Osman Gündoğan, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turgay Uzun, dekan yardımcıları Doç. Dr. Yavuz Çiftçi, Yrd. Doç. Dr. Ali Bayrakdaroğlu, program koordinatörleri Yrd. Doç Dr. Eymen Gürel ve Yrd. Doç Dr. Alper Erserim katıldı.

Törende konuşan Prof. Dr. Turgay Uzun; denetçi unvanını alan meslek mensuplarını tebrik ederek, geçiş dönemi eğitimlerinin kısa süre için verilmiş bir hak olduğunu ve bu belgeyi elde ederek KGK'ya tescil yolunun açılmış olmasının meslek mensupları için önemli bir kazanım olduğunu hatırlattı.

Meslek mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği sertifika töreninde Marmaris'te ikinci bir eğitim grubunun toplanmaya başladığı ve Eylül ayı sonu itibariyle bu eğitimin başlayabileceği bilgisi de paylaşıldı. Geçiş dönemi ile ilgili kayıtlarının devam ettiğini söyleyen MSKÜ yetkilileri Kasım ayına doğru bir yoğunluk yaşanacağını, eğitimlerin tam kapasite ile sürdürüleceğini beklediklerini ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber