'Çalaçak birşey bulamayınca turşuları çaldım'

Hırsızlık suçundan poliste 60 kaydı bulunan, lakaplı 22 yaşındaki Hüseyin Ö., bir binanın bodrum katından çaldığı 2 bidon içindeki turşuları, iddiaya göre esrar almak için takas ederken yakalandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 15 Eylül 2013 12:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Çalaçak birşey bulamayınca turşuları çaldım'

KONYA'da hırsızlık suçundan poliste 60 kaydı bulunan, lakaplı 22 yaşındaki Hüseyin Ö., bir binanın bodrum katından çaldığı 2 bidon içindeki turşuları, iddiaya göre esrar almak için takas ederken yakalandı.

Hüseyin Ö., iddiaya göre dün merkez Karatay İlçesi Karşehir Mahallesi'nde bulunan bir binanın bodrum katından içinde turşu bulunan 10'ar kiloluk bidonu alıp bisikletini koydu. Daha sonra bisikletiyle hızla uzaklaşan Hüseyin Ö., iddiaya göre çaldığı turşuları Yeni Mahalle'de esrar almak için takas etmek istediği sırada devriye görevi yapan polis ekibi tarafından suç üstü yakalandı.

Polis yaptığı incelemede, hırsızlıktan 60 kaydı bulunan ve genellikle de binaların bodrum katlarındaki malzemeleri çaldığı için 'Bodrum Faresi' olarak bilindiği öne sürülen Hüseyin Ö.'nin, aynı gün iki binanın bodrum katından da elektrikli süpürge çaldığını belirledi.

'ÇALAÇAK BİRŞEY BULAMAYINCA TURŞULARI ÇALDIM'

Gözaltına alınan Hüseyin Ö.'nün polisteki ilk ifadesinde,"Çalacak bir şey yoktu. Ben de turşuları çaldım. Kabul ediyorum. Uyuşturucu bağımlısıyım" dedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber