Başörtülü kadınlar şampuanını buldu

Hava almadığı, nemli, sıcak ortam nedeniyle saçlarında bakteri ile mantar ürediğinden saç dökülme sorunu daha fazla olan başörtülü kadınların imdadına Revox şampuan yetişti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Eylül 2013 11:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başörtülü kadınlar şampuanını buldu

Bünyesindeki Geomass ARGE laboratuvarında bitkisel özellerle formüle edilip geliştirilen REVOX'Un üreticisi LTS Teknoloji Grup Başkanı Talat Sam, başörtüsünün saçları havasız bırakması ve sıcaklarda aşırı nem nedeniyle bakteriyle mantar üretmesi sonucu saç dökülmesini artırdığını söyledi.

Çevreden gelen bu tür sorunlara çözüm üretebilmek adına laboratuvarlarında çalışmalara başladıklarını ve satış öncesinde uluslararası kuruluşlarda yapılan testlerden olur aldıktan sonra müşterilerinin karşısına çıktıklarını hatırlatan Sam, şampuanlarını kullanan kapalı kadınlara geri dönüş yapıp izlenimlerini aldıklarını vurguladı.

Bu görüşmelerde memnuniyet verici ve şampuana övgüler içeren geri dönüşler aldıklarını ifade eden Sam, “Kapalı saçlardaki mantar üremesi ve saç kayıplarını engelleyecek şampuanları üretmek için yurt içi ve yurt dışında uzun uğraşlar verdik. Kapalı saçlara özel olarak tasarlanan REVOX şampuanları, olumlu etkisi görüldükçe insanlarımızın vazgeçilmezleri arasında yer alacak” dedi.

Başörtüsü kullanan hanımların büyük ilgi gösterdiği şampuanlarla ilgili yapılan olumlu geri dönüşlerin memnun edici olduğunu dile getiren Sam, şunları kaydetti:

“Sürekli kapalı kalan saçlarda, oksijen yetersizliğinden kaynaklı olarak mantar üremesi görülüyor ve saç telleri normale oranla daha çok dökülüyor. Türkiye'deki kadınların yüzde 70 gibi büyük bir oranının kapalı olduğunu ve saçların kadınlar için ne kadar önemli olduğunu düşündüğümüzde, aslında biz şampuan üretmekle kalmayıp, kadınların kendilerini daha iyi hissetmelerine vesile oluyoruz. Çünkü REVOX'un yapılan etkinlik testlerinde başörtülü kadınlarda sürekli ve düzenli kullanım durumunda saç dökülme sorununu hiçbir yan tesir göstermeden önlediği, saçlara ekstra parlaklık, canlılık ve elastikiyet getirdiği, kepek oluşumunu azalttığı ve yenilenmesine yardımcı olduğu gözlendi.”

Şampuanların saçlara kazandırdığı ekstra olumlu özelliklerinin yanı sıra hiçbir yan etkisinin olmadığına dikkati çeken Sam, “Dünya çapında sahip olduğumuz sertifikalarla güvenilirliğini kanıtlayan ürünlerimizi, kapalı hanımlar gönül rahatlığıyla kullanabilecek. Ürünlerimiz tamamen bitkisel ekstralarla formüle edildiğinden hiçbir yan etkisi bulunmuyor” diye konuştu.

LTS TEKNOLOJİ GRUP

LTS Teknoloji Grup, Türkiye'nin ve Avrupa'nın endemik bitki örtüsünü de kullanarak, ARGE laboratuvarı GeoMASS'ta geliştirdiği şampuanlarla öncelikle saç dökülmelerine kalıcı çözüm sağlamayı hedefliyor.

Ürettiği REVOX, TLT-MED ve bazı rahatsızlıklara özel şampuanları eczaneler ve farklı satış kanalları ile ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Laboratuvarlarda uzman ekipler tarafından hazırlanan başörtülü kadınlar için üretilen REVOX şampuanın İsviçre'de bulunan AB'den bağımsız enstitü tarafından yapılan araştırmada kapalı hanımlarda yüzde 98,6 oranında olumlu sonuç alındığı tespit edildi.

Bunun yanında uzun süren çalışmalar sonunda üretilen bazı rahatsızlıklara özel geliştirilen TLT-MED ürünleri de onkoloji hastaları, diyabet hastaları, diyet yapanlar, demir eksikliği olanlar ve menopoz dönemindeki bayanlar için hem Türkiye hem de dünya genelinde önemli bir boşluğu doldurmayı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber