Üzerine tüküren genci vurdu

ANTALYA'da kuaförlük yapan 35 yaşındaki Şafak T., kendisini köpeğiyle rahatsız ettiği ve tükürdüğü iddiasıyla 17 yaşındaki M.Ö.'yü kuru sıkı tabancayla yaraladı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 17 Eylül 2013 23:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Üzerine tüküren genci vurdu

ANTALYA'da kuaförlük yapan 35 yaşındaki Şafak T., kendisini köpeğiyle rahatsız ettiği ve tükürdüğü iddiasıyla 17 yaşındaki M.Ö.'yü kuru sıkı tabancayla yaraladı.

Olay, Muratpaşa İlçesi Hamidiye Caddesi'ndeki bir sitede meydana geldi. M.Ö., iddiaya göre uzun süredir erkek kuaförü Şafak T.'yi köpeğiyle rahatsız edip bazı zamanlar ise yukarıdan kafasına tükürüyordu. Bu nedenle birbirleriyle sık sık kavga eden ikili arasında saat 01.30 sıralarında yeniden kavga çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine ikili birbirlerine yumruklarla saldırdı. Ardından Şafak T., M.Ö.'ye önce tabanca kabzasıyla vurdu, daha sonra sağ eline ateş etti. Tabancanın kurusıkı olması nedeniyle hafif şekilde yaralanan M.Ö., yakınları tarafından çağrılan ambulansla götürüldüğü hastanede tedaviye alındı. Şafak T. ise olay yerine gelen polisler tarafından gözaltına alındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber