Polise formasyon eğitimi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 04 Mart 2006 13:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Polis Akademisi Başkan Vekili Naci Uğur, topluma en iyi hizmet verecek personeli yetiştirdiklerini bildirdi.

Uğur, Polis Akademisi Başkanlığı'nca, Adana Kemal Serhadlı Polis Meslek Yüksekokulu koordinasyonunda düzenlenen ?Öğretim Elemanları Formasyon Eğitimi Semineri?nde, toplumun ihtiyaçlarının her geçen gün değiştiğini, buna uyum sağlamak zorunda olduklarını söyledi.

Akademide Avrupa standartlarında eğitim verildiğini ve kaliteli personel yetiştirildiğini vurgulayan Uğur, ?Polis, devletin en büyük gücüdür. Akademimiz uluslararası bir kimliğe sahip. Malzeme ve teknoloji konusunda hiçbir sıkıntımız yok. Teknolojiyi kullanacak beyinlere ihtiyacımız olduğunun bilincindeyiz. Topluma en iyi hizmeti verecek personeli yetiştiriyoruz? dedi.

Adana Kemal Serhadlı Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü Kamil Ünsal da eğitim-öğretimin önemine dikkati çekerek, öğretim elamanların bu açıdan ağır bir sorumluluk ve görevi bulunduğunu kaydetti.
Takdir edilen ve sevilen eğitimcilerin başarıda önemli payı bulunduğunu ifade eden Ünsal, ?Bu ülkenin gerçek mimarları öğretmenlerdir? diye konuştu.

Fatih Polis Lokali'nin konferans salonunda gerçekleştirilen seminere, Adana Emniyet Müdürü Mehmet Cebe ile Adana, Gaziantep ve Hatay'daki Polis Meslek yüksekokullarındaki görevliler katılıyor.

Seminer, 2 gün sürecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber