Darıca ve Gebze'ye iki yeni belediye otobüsü hattı

Darıca ve Gebzelilerin daha rahat ulaşım imkanına kavuşması için Büyükşehir iki yeni belediye otobüsü hattını faaliyete aldı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Eylül 2013 10:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Darıca ve Gebze'ye iki yeni belediye otobüsü hattı

Darıca ve Gebzelilerin daha rahat ulaşım imkanına kavuşması için Büyükşehir iki yeni belediye otobüsü hattını faaliyete aldı.

Ulaşım filosunu her geçen gün güçlendiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yeni güzergahlarla da Kocaelililerin gitmek istedikleri yere en kolay şekilde ulaşmasını sağlıyor. Büyükşehir bu kapsamda Darıca ve Gebze İlçelerinde ikamet edip, GOSB, Plastikçiler OSB ve Güzeller Organize Sanayi bölgelerinde çalışanların ulaşım ihtiyaçlarını karşılamak ve sağlık hizmetlerinden faydalanmaları amacıyla yeni bir güzergahı faaliyete geçirdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Fatih ve Darıca Farabi Devlet Hastanelerine rahat ulaşımı için belediye otobüsleri seferlerine başladı.

510 ve 520 numaralı otobüslerde uygulanacak ücret tarifesi diğer şehir içi otobüs hatlarından farklı olacak. Kentkart tam 2.50, Kentkart indirimli 1.90, Kentkart öğrenci 1.40 ve 7/24 Akıllı Bilet ise 2.75 TL olarak belirlendi. Söz konusu otobüslerin saatlerini ve güzergah bilgilerini merak eden vatandaşların, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne ait internet adresinden detaylı bilgiye ulaşabilecekleri bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber