Manisa'da öğrencilere kuru üzüm dopingi

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Salihli Merkez Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Eylül 2013 17:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Manisa'da öğrencilere kuru üzüm dopingi

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Salihli Merkez Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. Merkez Anadolu Lisesi'nin bu yıl tamamlanıp hizmete giren kız ve erkek öğrenci pansiyonunu ziyaret eden Yurttaş, Salihli Ticaret Borsası Başkanı Yetiş Aksoy ile birlikte sınıflarda kuru üzüm ve leblebi dağıttı.

Pansiyonun 2 milyon 87 bin TL'ye ihale edildiğini ve bu eğitim öğretim yılı başında hizmete girdiğini belirten Yurttaş, “Öncesinde Salihli Lisesi olarak bildiğimiz okulumuz bu yıl Salihli Merkez Anadolu Lisesi olarak değişti. Okulumuzun bahçesinde bulunan alan içerisine yapılan pansiyonda 30 kız, 86 erkek olmak üzere toplam 116 öğrencimiz faydalanacak. 29 odamız öğrencilerimiz 4'er kişi kalacak şekilde tasarlandı. Pansiyonda etüt odaları, misafir odaları, yemekhane mevcut. Tarihi bir lisemiz olan Salihli Lisesi'ni daha da güzelleştirmek için çalışacağız. 2002 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'na ayrılan bütçe 7.5 milyar liraydı şimdi ise bu rakam 47.5 milyara çıktı. Yani yüzde 536 gibi bir artış oldu. Biz iktidara geldiğimiz zamandan bugüne kadar Milli Eğitim'in bütçesi her zaman birinci sırada yer aldı” dedi.

İlçeye yapılan eğitim yatırımları hakkında bilgi veren Yurttaş, Salihli Ticaret Borsası Başkanı Yetiş Aksoy ile birlikte sınıfları ziyaret ederek öğrencilere kuru üzüm ve leblebi dağıtarak kuru üzümün faydalarını anlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber