Hastanelerde hizmet kalitesi artmaya devam ediyor

Uşak İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği kurulduğu tarih olan 2 Kasım 2012’den bugüne bünyesindeki hastanelerde hasta ve çalışan memnuniyetini artırmaya yönelik bir dizi çalışmalarına devam ediyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Eylül 2013 22:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hastanelerde hizmet kalitesi artmaya devam ediyor

Uşak İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği kurulduğu tarih olan 2 Kasım 2012'den bugüne bünyesindeki hastanelerde hasta ve çalışan memnuniyetini artırmaya yönelik bir dizi çalışmalarına devam ediyor.

Genel sekreterlik ve yöneticiler, hastanelerde hastalara ve personelinin belirli aralıklarla sıkıntılarını yerinde dinleyerek birlikte çözüm yolları üretmeye çalışıyorlar.

Daha önce kısmi zamanlı uygulanan hastaların ziyaretleri şimdi yeni uygulama ile tam zamanlı hale dönüştürüldü. Hastanelerde hasta bakım hizmetleri ve hastane otelcilik hizmetleri müdürlüğünde görevli birim sorumluları ve ilgili görevliler tarafından hastalar ve serviste çalışanlar her gün ziyaret edilmeye başlanıldı. Hastane yönetimi bu ziyaretlerin amacını; “hastaların haklarına, ihtiyaçlarına, isteklerine ve beklentilerine yönelik çözüm yolları üretmek, hastalıklarından kaynaklanan sıkıntı ve streslerini hafifletmek için tıbbi tedaviye ek olarak morallerini düzeltmeye yönelik yeni uygulamaları hastalarımızın ve çalışanlarımızın hizmetine sunmak” olarak belirttiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber