Mobilya fuarında uyuşturucu ile mücadele standı

Mersin'de Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, 7. Mobilya, Evlilik ve Çeyiz Fuarı'nda stant açarak, katılımcılara uyuşturucu ve uyuşturucu ile mücadelede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Eylül 2013 17:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Mobilya fuarında uyuşturucu ile mücadele standı

Yenişehir CNREXPO Fuar Merkezi'nde, bu yıl 7.'si düzenlenen Mobilya, Evlilik ve Çeyiz Fuarı'nın açılışı Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nun katılımı ile gerçekleştirildi. Güzeloğlu ve beraberindekiler, açılışın ardından KOM Şubesi'nin standını da ziyaret etti. Güzeloğlu, uyuşturucu ile mücadelenin, bir çok şekli ile yürütülmesi gereken önemli bir konu olduğunu söyledi.

Mersin İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz'de, sosyal sorumluluklarının gereği olarak açtıkları bu stantta, madde kullanımı ve zararlarına dikkat çekmeyi hedeflediklerini belirtti. Öksüz, burada özellikle gençleri uyuşturucudan uzak tutmak adına kamuoyunun bilgilendirilmesinin amaçlandığını dile getirerek, bu kapsamda çeşitli materyallerin dağıtılmasının yanı sıra halkın merak ettiği sorulara da yanıt verildiğini söyledi. Öksüz, bu kapsamda vatandaşların uyuşturucu ile ilgili her hangi bir problem yaşamaları halinde rahatlıkla Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek destek alabileceklerini sözlerine ekledi.

KOM Şube Müdürlüğü tarafından kurulan stantta, uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen başta 'Yenigün Projesi' olmak üzere bir çok proje konusunda bilgiler verilirken, yenilenen web sitesi tanıtıldı. Ayrıca vatandaşlara, uyarıcı bilgilerin yer aldığı uyuşturucu ile mücadele rehberi, dosya, bloknot, sticker, kalem, anahtarlık, çocuklar için haftalık ders programı ve balon dağıtıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber