23 Eylül 2013'den önemli gündem başlıkları

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde düzenlenen Asya Pasifik Perakende Kongresi ve Fuarı'nın açılışına katılacak.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 23 Eylül 2013 07:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

1- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, ABD'de

-New York'ta Merrill Lynch tarafından düzenlenen çalışma kahvaltısına katılacak Gül, Avusturya Cumhurbaşkanı Heinz Fischer ile görüşmesinin ardından ABD-Türkiye İş Konseyi'nin ev sahipliğinde verilecek çalışma yemeğine iştirak edecek.

2- TBMM Baskani Cemil Çiçek, İran'da

-Çiçek, İran'ın dini lideri Hamaney ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ishak Cihangiri ile görüşecek, daha sonra Şiraz kentine gidecek.

3- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde düzenlenen Asya Pasifik Perakende Kongresi ve Fuarı'nın açılışına katılacak.

-Erdoğan, Kasımpaşaspor Kemerburgaz Tesisleri'nin açılışına iştirak edecek.

4- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen "Dünya Vakıflar Konferansı"nın açılışına katılacak.

5- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ABD'de

-Şahin, Bakanlığınca New York'ta düzenlenen, "innovation enables" başlıklı etkinliğe iştirak edecek.

6- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı'nca yaptırılan denetim ve kontrol aracının Kurum önünde düzenlenen teslim törenine katılacak.

7- Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, ABD'de

-Davutoğlu, BM Genel Kurulu kapsamında geldiği New York'ta ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Yunanistan Dışişleri Bakanı Evangelos Venizelos, İran Dışişleri Bakanı Cevat Zarif ve Ürdün Dışişleri Bakanı Nasır Cevde ile ayrı ayrı görüşecek.

8- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları izleniyor.

9- Almanya'daki seçimlerin galibi Hristiyan Demokrat Parti'nin (CDU) Genel Başkanı Angela Merkel, partisinin başkanlık divanını toplayacak, basın toplantısı düzenleyecek.

10- Mısır Gazze arasındaki sınır bölgesindeki askeri operasyonlara ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

11- Spor Toto Süper Lig'de 5. hafta, Kayserispor-Trabzonspor maçıyla tamamlanacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber