Çaldığı otomobilin yakıtı bitince itelemek zorunda kalmış

Konya'da çaldığı minibüsün içerisinde uyurken yakalanan şüphelinin başka bir otomobil daha çaldığı ve yakıtı bitince itelemek zorunda kaldığı güvenlik kameralarına yansıdı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Eylül 2013 10:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Çaldığı otomobilin yakıtı bitince itelemek zorunda kalmış

Konya'da çaldığı minibüsün içerisinde uyurken yakalanan şüphelinin başka bir otomobil daha çaldığı ve yakıtı bitince itelemek zorunda kaldığı güvenlik kameralarına yansıdı. Şüpheli çıkarıldığı 4 ayrı hırsızlık suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, merkez Karatay ilçesi Sarıyakup Mahallesi Han Sokak bir tamirhanedeki minibüs çalındı. İş yeri sahibinin minibüsün çalındığını ihbar etmesiyle polis ekipleri harekete geçti. Polis yaptığı araştırmada hırsızlık olayının yaşandığı yere 2 kilometre uzakta minibüsü içinde hırsız uyurken buldu. Gözaltına alınan şüpheli Hasan Hüseyin K. (29), Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği'ne götürüldü. Şüphelinin daha öncede bir otomobil çaldığı ve benzini biten aracı iteleyerek petrol istasyonuna götürdüğü güvenlik kameralarına yansıyınca ortaya çıktı. Otomobilin de bulunmasının ardından şüpheli, 2 araç, 1 plaka ve bir iş yeri hırsızlığından dolayı 3 arkadaşı ile birlikte adliyeye sevk edildi.

Şüpheli Hasan Hüseyin K, tutuklanarak cezaevine gönderilirken, ona yardımcı olduğu iddia edilen 3 arkadaşı ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber