Yardımsever kadınlardan 7 öğrenciye burs imkanı

Suşehri ilçesinde yakın bir zaman önce faaliyete geçen Suşehri Yardımsever Kadınlar Derneği üniversitede okuyan Suşehrili 7 öğrenciye burs imkanı sağladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Eylül 2013 12:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yardımsever kadınlardan 7 öğrenciye burs imkanı

Konu hakkında açıklama yapan Suşehri Yardımsever Kadınlar Derneği Başkanı Fethiye Gürsoy, "Yakın bir zaman önce hizmete açtığımız derneğimiz kadın dayanışmasının en güzel örneğidir derneğimiz özellikle eğitimlerini devam ettiren ihtiyaç sahibi çeşitli üniversitelerde okuyan Suşehrili gençlerimizin yanında olacaktır. Bu kapsamda Suşehrili olup çeşitli üniversitelerde eğitimlerini sürdüren 7 öğrencilerimize burs imkanı sağladık. Bu öğrencilerimiz eğitimleri süresince bu burs imkanından faydalanacaklar yine acil olarak 2 öğrencimize de bu konuda destek verecek hemşehrilerimizi bekliyoruz. Amacımız duyarlı hemşehrilerimizin destekleriyle derneğimiz aracılığıyla eğitim gören çocuklarımızın ihtiyaçlarına bir nebzede olsa katkı sağlamaktır" dedi.

İhtiyaç sahibi ailelere de yardım ellerini uzattıklarını belirten Gürsoy, "Derneğimiz amaçları doğrultusunda yine ihtiyaç sahibi iki aileye her gün düzenli bir şekilde akşam yemeği yardımında bulunuyor. Dört kişilik bir ailemizin de tüm giyim ihtiyaçlarını da karşılamış bulunuyoruz. Değerli iş adamlarımız, esnaflarımız derneğimize bizim aracılığımızla yardımlarda bulunabilirler çünkü ilçe merkezimiz ve köylerimizde gerçek anlamda yardıma muhtaç ihtiyaç sahibi kişilerin olduğunu biliyoruz. Suşehri Yardımsever Kadınlar Derneği olarak bizler kadın dayanışmasıyla birçok ihtiyaç sahibi aileye ve öğretim gören gençlerimize bir nebze destek olmak için var gücümüzle çalışacağız" diye konuştu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber