Öğrenci velileri lunapark etkinliklerine tepki gösterdi

Salihli'ye bağlı Çavlu Köyü'nde eğitim öğretimin başlamasının üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen okul bahçesine kurulan oyun grupları ve çeşitli sinema etkinlikleri tepki çekti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Eylül 2013 21:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Öğrenci velileri lunapark etkinliklerine tepki gösterdi

Çavlu Köyü İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Serdar Dönmez "Çocuklarımızın eğitim ve öğretim görmesi gerektiği okulumuzda henüz eğitim sezonunun ilk haftasında lunapark etkinliklerinin düzenlenmesi bizi rahatsız etti. Konuyu okul yetkililerine iletmemize rağmen bir çözüm bulunamaması üzerine Salihli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde girişimlerde bulunduk. Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri de bu tür etkinlikleri için kendilerin izin alınması gerektiğini belirterek okulumuzdaki bu gösterilere son verilmesini sağladı. Bizler Okul Aile Birliği yöneticileri olarak öğrencilerimizin başarılı, ahlaklı ve ülkemize hayırlı bireyler olmasını arzu ediyor, duyarlı davranışlarından dolayı Salihli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teşekkür ediyoruz" dedi.

Öte yandan Çavlu Köyü İlköğretim Okulu'nda Çökelek, Emirhacılı, Karapınar ve Eldelek köylerinden taşımalı eğitimle öğrenci geldiği okulda yaklaşık 300 öğrencinin eğitim aldığı belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber