Hırsız kadınlar iş yeri sahibine yakalandı

Konya'da bir iş yerine giren kadınlar, çeşitli takı eşyaları çaldı. İş yeri sahibinin hırsızlığı fark etmesi üzerine durdurulan kadınlar, çaldıkları malzemeleri bir televizyon yayınlanan evlenme programında hediye ettiklerini iddia etti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Eylül 2013 09:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hırsız kadınlar iş yeri sahibine yakalandı

Konya'da bir iş yerine giren kadınlar, çeşitli takı eşyaları çaldı. İş yeri sahibinin hırsızlığı fark etmesi üzerine durdurulan kadınlar, çaldıkları malzemeleri bir televizyon yayınlanan evlenme programında hediye ettiklerini iddia etti. İş yeri sahibi güvenlik kamerasındaki görüntüleri gösterince şüpheliler hırsızlığı kabul etti.

Olay, merkez Selçuklu ilçesi Yeraltı çarşısında meydana geldi. İddiaya göre, gümüş giren 2 kadın yüzüklere bakarmış gibi yaparak toka, yüzük ve küpe çaldı. Hırsızlığı fark eden iş yeri sahibi, kadınları durdurarak polise haber verdi. Polisler tarafından gözaltına alınan şüpheli kadınlar Perihan M. (34) ile Yeter U. (38), ceplerinden çıkarttıkları takı malzemelerini televizyon da yayınlanan evlenme programında kendilerine hediye edildiğini iddia etti. İş yeri sahibi güvenlik kamerasına yansıyan hırsızlık anını gösterince şüpheli kadınlar hırsızlığı kabul etti. İki kadının çantasından başka bir marketten çaldıkları şampuan, parfüm ve tarakta çıktı.

Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğine götürülen 2 kadının daha önceden 2 ayrı hırsızlık suçundan kaydının olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber