Bürokraside Rizeli ağırlığı

Haber Giriş : 09 Mart 2006 08:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın katıldığı "Rizeliler Şöleni", siyaset ve bürokrasideki Rizeli ağırlığını gözler önüne serdi. Başbakan Erdoğan, SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın'ın yanına kadar gelerek, selamlaşmasına tokalaşarak karşılık verdi...

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın katıldığı "Rizeliler Şöleni", siyaset ve bürokrasideki Rizeli ağırlığını gözler önüne serdi. Başbakan Erdoğan, SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın'ın yanına kadar gelerek, selamlaşmasına tokalaşarak karşılık verdi. AKP Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Hayati Yazıcı'yla yan yana töreni izleyen Erdoğan'ın hemen solundaki protokol koltuklarında ise şu Rizeli bürokratlar dikkat çekti: Rekabet Kurumu Başkanı Mustafa Parlak, Adalet Bakanlığı Müsteşarı Fahri Kasırga, Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Maksut Mete, Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürü Kenan ipek, Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdür Yardımcısı Ekrem Bakır, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Şaban Şimşek, Milli Eğitim Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Er.

Adını kullandı, dolandırdı
Bu arada Rize'de, Başbakan'ın adını kullanarak halkı dolandıran bir şebeke ortaya çıkartıldı. Kendisini Başbakan'ın danışmanı olarak tanıtan kişi, muhtarlardan, 4 işsiz genç adına 86.5'er YTL para yatırmalarım istedi. Ancak muhtarlar inanmadı.

vatan

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber