Eroğlu: Dünyada 9 milyon üyesi olan bir parti yok

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 28 Eylül 2013 00:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Eroğlu: Dünyada 9 milyon üyesi olan bir parti yok
Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu:

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu Bartın'da:

- "Dünyada 9 milyon üyesi olan bir parti yok, AK Parti'nin Avrupa'da birçok ülkenin nüfusundan daha fazla üyesi var"

"Bartın'ı sel riskinden kurtaracağız"

BARTIN (AA) - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Dünyada 9 milyon üyesi olan bir parti yok, AK Parti'nin Avrupa'da birçok ülkenin nüfusundan daha fazla üyesi var" dedi.

Bakan Eroğlu, kültür merkezinde düzenlenen partisinin il danışma meclisi toplantısında yaptığı konuşmada, kente her geldiğinde ayrı bir heyecan duyduğunu söyledi.

AK Parti'nin dünyanın en büyük siyasi organizasyonu olduğunu ifade eden Eroğlu, şöyle konuştu:

"Dünyada 9 milyon üyesi olan bir parti yok, AK Parti'nin Avrupa'da birçok ülkenin nüfusundan daha fazla üyesi var. Kadın kolları üyemiz 3 milyon 700 bine ulaşmış. Dünyadaki pek çok parti iktidarda olduğu sürece kan kaybeder. Bunun tek istisnası, dünyada örneği yok, AK Parti bütün seçimlerde oylarını attırarak milletin gönlünde taht kurmuştur. Türkiye'de her iki kişiden biri AK Parti'ye gönül veren insanlar, ötekiler de AK Parti'ye aday olanlardır."

AK Parti'nin milletin hizmetkarı olduğunu vurgulayan Eroğlu, "Biz 76 milyonu seviyoruz. Hiçbir partiliyi ayırt etmeden seviyoruz. Herkesin gönlünü kazanma azmimiz var. AK Parti milletin çimentosudur, geleceğin teminatıdır" dedi.

- "Türkiye'de muhteşem dönüşüm oldu"

Büyük hedeflerini arka arkaya gerçekleştireceklerini anlatan Eroğlu, milletin AK Parti'de kendisini bulduğunu, halkın hizmetkarı olduklarını dile getirdi.

Eroğlu, son 10 yılda Türkiye'de muhteşem dönüşüm olduğunu bildirerek, "Bunu anlatmamız lazım. İnsan hafızası çok çabuk unutuyor. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Bizim yaptıklarımızı muhalefet hayal bile edemez" ifadelerini kullandı.

Enflasyonun tek rakamlara indiğini, geçmişte toplanan vergilerin yüzde 86'sının faiz ödemesine gittiğinden yatırımlara bir şey kalmadığını aktaran Eroğlu, bu dönemlerin kapandığını, Türkiye'de ak bir safya açtıklarını ifade etti.

- "Milletin hizmetinde hükümet var"

Milletin hizmetinde bir hükümetin iş başında olduğunu vurgulayan Bakan Eroğlu, "Gider ayak Merkez Bankası kasasını boşaltmışlardı. Şimdi ise 121 milyar dolar döviz var. Yatırımlar dolu dizgin gidiyor" diye konuştu.

İlaçta geçmişte "muazzam bir soygun" yaşandığını belirten Eroğlu, "O zaman SSK'nın başında kim vardı? Millet bunlara hükümet teslim eder mi? Milleti saf sananları, millet sandığa gömer" dedi.

Eroğlu, Bartın Irmağı'nı gezerken çok üzüldüğünü, çöplerin ve atık suların dereye verilmesinin kabul edilemez olduğunu ifade ederek, atık suyu toplamanın ve çöpleri bertaraf etmenin belediyelerin görevi olduğunu kaydetti.

Her belediyeye nüfusları oranda destek verildiğini anlatan Eroğlu, hiçbir belediyede ayrım yapmadıklarını vurguladı.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç da gece gündüz hizmet yolunda çalışmaya devam ettiklerine işaret ederek, "Oylarımızı her seçimde arttırarak yolumuza devam ediyoruz. Önümüzde yerel seçimler var. Biz iş yapmaya devam edeceğiz. Halkımız tercihi boş konuşandan değil, hizmet yapandan yana kullanacaktır" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber