1200 kilometreden hırsızlığa geldiler

Adana’dan Fethiye’ye hırsızlık amacıyla geldikleri ve 4 ayrı villadan çeşitli elektronik eşyalarla, para ve kıymetli eşyalar çaldıkları iddia edilen 4 şüpheli polis tarafından yakalandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Eylül 2013 10:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
1200 kilometreden hırsızlığa geldiler

Adana’dan Fethiye’ye hırsızlık amacıyla geldikleri ve 4 ayrı villadan çeşitli elektronik eşyalarla, para ve kıymetli eşyalar çaldıkları iddia edilen 4 şüpheli polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre; Adana’dan Fethiye’ye 01YL 339 plakalı otomobille gelen S.A(18), Y.B(24), M.B(27) ve S.B(14) Akarca mahallesinde gece 03.30 sıralarında yabancı uyruklu vatandaşlarında bulunduğu 4 ayrı villa ve eve girerek hırsızlık yaptılar. Polise yapılan şikayet üzerine Fethiye ilçe emniyet müdürlüğü asayiş bürosu ekipleri bölgede yoğun bir inceleme ve araştırma yaptılar. Polisin takibi sonucu S.A, M.B, S.B ve Y.B yakalanıp adalete teslim edildi. Yetkililer çalıntı malların bir kısmının ele geçirildiğini belirtirlerken yakalanan 4 kişi hazırlanan suç evrakıyla adliyeye sevk edildi. Şüpheliler adliyeye sevk edilirken yüzlerini kapatmaya çalıştı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber