Yeni aldığı motosiklet canından etti

İzmir'in Gaziemir İlçesi'nde, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkıp karşı şeride geçen otomobil ile çarpışan hafif ticari araca arkadan çarpan kasksız motosiklet sürücüsü 20 yaşındaki Hüseyin İşbakan, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede öldü.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 29 Eylül 2013 10:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yeni aldığı motosiklet canından etti

İzmir'in Gaziemir İlçesi'nde, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkıp karşı şeride geçen otomobil ile çarpışan hafif ticari araca arkadan çarpan kasksız motosiklet sürücüsü 20 yaşındaki Hüseyin İşbakan, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede öldü. İşbakan'ın, ailesinin karşı çıkmasına rağmen kısa süre önce, biriktirdiği parayla kendine bu motosikleti satın aldığı belirtildi.

Kaza, dün saat 18.30 sıralarında, Atatürk Caddesi Mimar Kemalettin Kız Meslek Lisesi karşısında meydana geldi. Sarnıç'a giden 25 yaşındaki Üveys Uludağ yönetimindeki 35 DSD 47 plakalı otomobil, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı. Orta refüjü aşan otomobil, karşı şeride geçerek 44 yaşındaki Beyazıt Kahyaoğlu'nun kullandığı 35 SF 648 plakalı hafif ticari araç ile çarpıştı. Yönetimindeki 45 ZA 6678 plakalı motosikletle bir akrabasının akşam yemeği daveti için Sarnıç'tan ilçe merkezine giden 20 yaşındaki Hüseyin İşbakan da duramayarak, kazaya karışan hafif ticari araca arkadan çarptı. Kasksız ve ehliyetsiz olduğu belirtilen motosiklet sürücüsü İşbakan, başına aldığı darbe ile yerde kaldı. Aynı yemek davetine giden akrabasının yoldan geçerken gördüğü kaza, polise ve sağlık ekiplerine bildirildi. Acil yardım ekipleri, İşbakan'ı İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen İşbakan, kurtarılamadı.

ANNENİN FERYADI YÜREKLERİ DAĞLADI

Ailesinin karşı çıkmasına rağmen bir süre önce kendi biriktirdiği parayla motosiklet satın aldığı öğrenilen İşbakan'ın kaza yaptığını haber alan yakınları, hastaneye koştu. Oğlunun ölüm haberini alarak gözyaşına boğulan annesi Nilfer İşbakan, "Motositlet istedin almadık. Kendin aldın ecelin oldu" diye feryat etti. Yapılan kontrolde alkolsüz olduğu belirlenen ve kazayı yara almadan atlatan otomobil ile hafif ticari aracın sürücüleri gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber