Muş polisinden anlamlı yardım

Muş Emniyet Müdürlüğü, sosyal çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek, Mutlu ailesine ev yaptırıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Eylül 2013 22:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Muş polisinden anlamlı yardım

Muş Emniyet Müdürlüğü, sosyal çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek, Mutlu ailesine ev yaptırıyor.

Yarpuzlu köyünde yaşanan Hüseyin Mutlu’nun briketten yapmış olduğu evinin yıkıldığını tespit eden İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, aileye prefabrik ev yaptırıyor. 2 odalı briket evde yaşayan Mutlu ailesi, evlerinde zamanla oluşan çatlaklar ve yıkımlar dolayısı ile sıkıntı yaşayıp, arayış içerisine girdiler. Durumu öğrenen Muş İl Emniyet Müdürü Muharrem Durmaz, tespit çalışması yaptırarak, imkanlar dahilinde aileye ev yaptırmak için harekete geçti. Çalışmaların başlaması ile birlikte köye gidip aileyi ziyaret eden Durmaz, ‘Devlet her zaman vatandaşının yanındadır’ mesajı verdi.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yaptırılan prefabrik evin kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyen Hüseyin Mutlu ise, “Allah devletimize zeval vermesin. Evimiz çok eskiydi ve yıkılıyordu. Bende durumu izah etmek için Emniyet Müdürümüz ile görüştüm. Onlarda bizi kırmayıp gelip yerinde inceleme yaptılar. İlk olarak evde oturabilmemiz için bazı tadilat yaptık. Daha sonra ise yeni ev yaptırmaya başladılar. Bu durum beni ve çocuklarımı çok mutlu etti. Allah devletimizden ve Emniyet Müdürlüğümüzden razı olsun” diye konuştu.

Maddi durumu iyi olmadığı için ev yapamadığını hatırlatan Mutlu, “Maddi durumum kötü olduğu için kendim bir ev yapamadım. İlimizin kış şartları oldukça çetin geçiyordu. Kış aylarında bu evde yaşamamız imkansızdı. Bende durumu büyüklerimize arz ettim. Devletimiz bir kere daha büyüklüğünü göstererek vatandaşını mağdur etmedi” şeklinde konuştu.

İnşaat alanında incelemelerde bulunan İl Emniyet Müdürü Muharrem Durmaz, daha sonra köyden ayrıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber