Erdoğan: Bakın ABD memura maaş veremeyecek durumda/ Video

Başbakan Erdoğan, Demokratikleşme Paketi'nin ekonomide de Türkiye'nin önünde yeni bir ufuk açacağını söyledi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 01 Ekim 2013 12:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Yurtdışı Müteahhitlik ve Teknik Müşavirlik Sektörü Değerlendirme Toplantısı ve Ödül Töreninde konuştu.

İşte Başbakan Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları:

PAKET NE İLKTİR, NE SON OLACAK

- (Demokratikleşme Paketi) Ertelenmiş sorunların bir kısmını ele aldık. Takvime aldık ve belli bir süre içerisinde gerçekleştireceğiz. İç barışa, huzura, kardeşliğimize katkı sağlayacaktır. Ne ilktir, ne de son olacaktır. Geliştikte, geliştikçe güncellenmesi gerektiğini hep söylüyorum.

NÜFUS ARTIŞINA RAĞMEN, İSTİHDAMDA ARTIŞ SAĞLADIK

- Demokratikleşme Paketi, her alanda olduğu gibi ekonomide de katlı sağlayacaktır. Reformlar geldikçe, ekonomiye yatırım geldi. işte 11 yılda, istihdam noktasında nüfus artışına rağmen 5 milyon artış sağladık.

ŞİMDİKİ BAŞLIKLAR NEYSE 27 MAYISTA'DA AYNIYDI

- Muhalefet, yine konuşmaya başladı. Dünyanın hiçbir yerinde yenilikleri eleştiren bir muhalefet görülmemiştir. Senin attığın bir yenilik var mı? Sürekli engel çıkaran, hendek kazan bir muhalefet var. Kendilerini yeni kelimeler, yeni argümanlar üretirken bile zorlandığını görüyorum. Gidip araştırıyorum, bugün atılan başlıklar neyse 27 Mayıs'ta da atılan başlıklar aynı. Bizim muhalefet, onca yenilgiye, hezimete rağmen, nasihat almamakta. Paketle ilgili üretilen senaryoların tamamı yanlış.

ABD MEMURLARI MAAŞ ALAMAYACAK DURUMDA

- Bakıyoruz, ABD memurları maaş alamayacak durumda. Ama biz memuruna, işçisine maaş ödeyemeyen bir hükümet olmadık. Milletimiz neyi hak ediyorsa, biz onu yapacağız, mücadelesini vereceğiz.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber