Emniyetin yeni hizmet binası hizmete açıldı

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Ekipler Amirliği’nin yeni hizmet binası hizmete açıldı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Ekim 2013 22:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Emniyetin yeni hizmet binası hizmete açıldı

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Ekipler Amirliği’nin yeni hizmet binası hizmete açıldı.

Fatih Mahallesi’nde daha önceden Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Şube Müdürlüğü olarak kullanılan bina yeniden onarılarak Emniyet Müdürlüğü’nün hizmetine sunuldu. Kab Cami Mahallesinde bulunan Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Ekipler Amirliği’nin yeni binaya taşındı. Yeni binanın açılışını Vali Mahmut Demirtaş, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Açılışta konuşan Emniyet Müdürü Fikret Salmaner, emniyet teşkilatının çağın gereklerine hızlı bir şekilde adapte olduğunu ve insan merkezli çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. Salmaner, Toplum Destekli Polislik ve Asayiş Ekipler Amirliği ile ilgili bilgi vererek, “Adıyaman Emniyet Müdürlüğü olarak Huzur kenti Adıyaman’a hizmet etmenin ve hizmet kalitemizi her gecen gün arttırmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Bina ve yeni alınan iki adet ekip otosunun açılış kurdelesi kesildi. Davetliler binayı gezdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber