Niğde'de üniversite öğrencilerine oryantasyon eğitimi

Niğde Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından oryantasyon programı düzenlendi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Ekim 2013 15:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Niğde'de üniversite öğrencilerine oryantasyon eğitimi

Niğde Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından oryantasyon programı düzenlendi.

2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında Niğde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu'nu kazanan 1. sınıf öğrencilerine yönelik Niğde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Kapalı Spor Salonu'nda oryantasyon eğitimi düzenlendi.

Öğrencilerin yoğun katılımı ile gerçekleşen toplantıda Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları ile üniversiteye yeni kayıt yaptıran öğrenciler bir araya geldi.

Öğretim elemanlarıyla öğrencilerin bir araya gelmesini, Niğde'yi ve üniversiteyi öğrencilere daha iyi tanıtılmasını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen toplantıda bir konuşma yapan Niğde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hasan Hüseyin Türkmen, öğrencilere Niğde Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu'nu tercih ettikleri için teşekkür ederek öğrencilerin öğrenim hayatı boyunca karşılaşabilecekleri problemlerin çözümüne ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sırasıyla, ders kayıtları ve danışmanlık hizmetleri, derslere devam, sınav sistemi, bağıl değerleme sistemi, staj uygulaması ve staj yönergesi, yaz okulu, kariyer geliştirmeve eğitim öğretim yılında yapılacak sosyal faaliyetler gibi konularında ele alındığı oryantasyon eğitimi, öğrencilerin sorularının ardından verilen kokteylle sona erdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber