İşte 10 milyon lirayı çalan güvenlik görevlisi

Dün İstanbul'da çaldığı 10 milyon TL ile kayıplara karşıan güvenlik görevlisinin kimliği tespit edildi, fotoğrafı tüm birimlere dağıtıldı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 05 Ekim 2013 20:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İşte 10 milyon lirayı çalan güvenlik görevlisi

Özel bir şirkete ait para nakil aracında çalışan güvenlik görevlisinin Fatih'te gerçekleştirdiği soygunda, güvenlik görevlisinin kendisini bekleyen arkadaşıyla olay yerinden uzaklaştığı belirlendi.

Güvenlik görevlisi arkadaşını aracın kasasına kilitleyip, ölümle tehdit ettikten sonra 3 milyon 600 bin Amerikan Doları ve 2 milyon 900 bin Türk Lirası ile kayıplara karışan Kemal Yavuz'un fotoğrafı basın mensuplarıyla paylaşıldı.

Yapılan çalışmalarda, arkadaşını aracın kasasına kilitledikten sonra Aksaray metro civarında aracı terk eden Yavuz, elindeki paralarla birlikte bir taksiye bindiği anlaşıldı.Taksi ile kısa süreli yolculuğun ardından Yavuz'un, kendisini bekleyen arkadaşıyla buluştuğu belirlendi. Bir firmadan kiraladıkları otomobille bölgeden ayrılan ikilinin, akşam saatlerinde de aracı geri getirip ettikleri ortaya çıkarıldı. Kemal Yavuz'un aynı firmada 4 yıldır güvenlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenildi. Polis, Yavuz ile birlikte kimliği tespit edilen diğer soyguncuyu yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber