Park halindeki çalıntı otomobil 4 kişiyi yakalattı

İstanbul'da çalıntı bir otomobilin peşine düşen polis, 4 kişilik oto hırsızlık şebekesini yakalandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 06 Ekim 2013 10:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Park halindeki çalıntı otomobil 4 kişiyi yakalattı

İstanbul'da çalıntı bir otomobilin peşine düşen polis, 4 kişilik oto hırsızlık şebekesini yakalandı. Şüphelilerle birlikte 3'ü çalıntı olduğu tespit edilen 5 otomobil ele geçirildi. Diğer iki otomobilin incelemesi sürerken, zanlıların daha önceden onlarca kez polis tarafından gözaltına alındığı belirtildi.

Sultanbeyli'nde 26 Eylül 2013 tarihinde bir eve giren hırsızlar, içerde buldukları kontak anahtarı ile kapının önünde park halindeki otomobili çaldı. Olayla ilgili polis soruşturmasında çalınan otomobil, 4 gün sonra Kartal bölgesinde plakası değiştirilmiş bir şekilde park halinde bulundu. Polis otomobil çevresinde önlem aldı ve kısa süre önce aracı almaya gelen Mehmet G.(49) ile 19 yaşındaki oğlu Fatih G.'yi gözaltına alındı.

BABA ESKİ SABIKALI ÇIKTI

Oto Hırsızlık Büro Amirliği'ne getirilen şüphelilerden baba Mehmet G.'nin daha önce 4 farklı operasyonda çete lider konumunda gözaltına alındığı toplamda 12 kez yakalandığı belirlendi. Şüphelinin kiraladığı 3 depoda yapılan aramada 5 araç ele geçirildi. Yapılan incelemede bu araçlardan 3'nün motor ve şase numaralarının değiştirilen çalıntı araçlar olduğu tespit edildi. Diğer iki otomobilin ise incelemesinin sürdüğü öğrenildi.

HIRSIZLAR DA YAKALANDI

Polis araçları çaldığı belirlenen Muzaffer D.(36), Fatih K.(26) adlı kişileri de gözaltına aldı. Şüphelilerden Muzaffer D.'nin daha önceden 32 kez polise geliş kaydı olduğu tespit edildi. Fatih K.'nin ise daha önceden 4 kez gözaltına alındığı belirlendi.

Poliste işlemleri tamamlanan baba, oğul ve diğer iki şüpheli adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber