Suçüstü yakalanan hırsızlık şüphelisi: Üşüdüm, uyumak için girdim

Konya'da, kapısını açarak içine girdiği büfe şeklindeki seyyar dondurma tezgahında madeni paraları almak isteyen 32 yaşındaki Fuat K., polis tarafından suçüstü yakalandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 06 Ekim 2013 12:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Suçüstü yakalanan hırsızlık şüphelisi: Üşüdüm, uyumak için girdim

Konya'da, kapısını açarak içine girdiği büfe şeklindeki seyyar dondurma tezgahında madeni paraları almak isteyen 32 yaşındaki Fuat K., polis tarafından suçüstü yakalandı. Fuat K., polisin "İçeri neden girdin?" sorusuna,"Hava soğuktu, üşüdüm. O yüzden uyumak için içeri girdim" dedi.

Olay, saat 02.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Ferhuniye Mahallesi Kültürpark içerisinde bulunan seyyar dondurma tezgahında meydana geldi. İddiaya göre gündüz keşif yapan Fuat K., gece elindeki bıçakla tezgahın kapısını açarak içeri girdi. Yoldan geçenler, şüphelenip polise haber verdi. Polis tarafından içinde madeni paranın bulunduğu kutuyu ararken yakalanan Fuat K., "içeri neden girdin? sorusuna, "Hava soğuktu, üşüdüm. O yüzden uyumak için içeri girdim" dedi.

12 gün önce yaralama suçundan girdiği cezaevinden tahliye olan Fuat K.'nın polise verdiği ilk ifadesinde ise "Gündüz tezgaha gittim. Bir kutunun içinde 250-300 lira madeni para olduğunu fark ettim. O parayı almak için içeri girdim" dediği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber