Kura ile 2 aylık iş sahibi oldular

2 aylık iş için 151 kişi başvurunca işe alınacak 17 kişi kurayla belirlendi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Ekim 2013 22:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kura ile 2 aylık iş sahibi oldular

Manisa'nın Kula İlçesi'nde İş-kur ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 'Toplum yararına çalışma programı' kapsamında 2 aylık iş için 151 kişi başvurunca işe alınacak 17 kişi kurayla belirlendi.

Kula İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İş-kur Soma Şubesi tarafından 'Toplum yararına çalışma programı' kapsamında 2 aylığına okullara temizlik görevlisi alınacağının duyurulması üzerine toplam 151 kişi başvuruda bulundu. Başvurunun fazla olması nedeniyle Kula Hacı Ömer Özbayacı Endüstri Öğrenci Yurdu konferans salonu'nda işe alınacak kişilerin belirlenmesi için kura çekildi. Kula merkez, belde ve köy okullarında çalışacak olan 17 kişi, asgari ücret alacak.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Haydar Kaşıkçı konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İş-Kur Şube Müdürlüğü ile hazırlanan proje kapsamında Kula merkez, belde ve köy okullarında 3 aylığına temizlik görevlisi 17 kişinin işe alınacağı yönünde duyuruda bulunduk. Müracaat fazla olunca çalışacak görevlileri kura ile belirledik. Kura sonunda 17 kişi asil, 17 kişi yedek olmak üzere isimleri belirlendi. dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber