Erzincan'ın kurban timi göreve hazır

ERZİNCAN Belediyesi bünyesinde kaçan kurbanlıkları yakalamak amacıyla kurulan 'kurban timi' yaklaşan bayram öncesi antrenmanlarına başladı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 08 Ekim 2013 11:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Erzincan'ın kurban timi göreve hazır

Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da çalışmalarını aralıksız sürdüren 8 kişilik tim, hem silahla atış yapıyor hem de kaçan hayvanları nasıl yakalanmaları gerektiği kornusunda eğitim alıyor.

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala, belediye tarafından bu yıl da oluşturulan 'kurban timi' 8 personel ile göreve başladı. Belediyenin Temizlik İşleri bünyesinden seçilen personel, Erzincanspor tesislerinde günde iki kez antrenman yapıyor. Kondisyon çalışmasında ekip düz koşu yapıyor, daha sonra engeller üzerinden atlıyor. Kültür fizik hareketlerinin yanı sıra şınav çeken ekip, sahanın ortasına dikilen trafik konilerine kement atma eğitimi de alıyor.

Tim Şefi Ertuğrul Telli antrenmanların büyük bir disiplin içinde geçtiğini, uyuşturucu iğne atan tabanca ve tüfeklerle atış yapıldığını bildirdi. Ertuğrul Telli, "Bayram süresince kaçan kurbanlıkları yakalamak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber