Evlendirme memuru, kızının nikahını kıyamadı

Manisa'da 10 yıldır vekaleten evlendirme memurluğu görevini yürüten İsmet Koç, kızının nikah töreninde duygulanınca çiftin nikahını belediye başkanı kıydı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 08 Ekim 2013 15:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Evlendirme memuru, kızının nikahını kıyamadı

Saruhanlı ilçesinde 10 yıldır vekaleten evlendirme memurluğu görevini de yürüten Belediye Yazı İşleri Müdürü İsmet Koç, kızının düğün töreninde duygulanınca çiftin nikahını belediye başkanı kıydı.

Evlendirme memuru Koç, İngilizce öğretmeni kızı İlkay Koç ile polis memuru Tayfun Apaydın'ın Belediye Düğün Salonu'ndaki düğün töreninde heyecanlanınca nikahı kıyamadı.

Bunun üzerine, belediye başkanı Hüseyin Yaralı, davetlilere gelinin babası İsmet Koç'un duygulandığını ve nikahı kıyamayacağını söyledi.

Şahitlerin huzurunda genç çiftçin nikanı kıyan Yaralı, evlilik cüzdanını geline vererek mutluluk dileklerini iletti.

Nikah törenini izleyen evlendirme memuru Koç, daha önce sayısız nikah kıydığını ancak bu kez durumun farklı olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Birçok düğünde olduğu gibi oğlumun düğününde de nikahı kıymıştım. Fakat kızımın nikahını kıyamadım. Çok duygulandım, nikah masasında gözyaşlarımı tutamam diye nikahı kıymadım. Sağ olsun belediye başkanımız devreye girerek, hayatımın en mutlu gününde beni bu zor görevden kurtardı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber